Tap Schedule


Tap Schedule 2017/2018

 

CLASS CODE: (LF) Little Feet (G) General (ITP) Intensive Program

Both Open and AIDT Exam tap is a fun way to exercise and terrific for developing coordination, rhythm and concentration. All classes include year end performances.

AIDT TAP (Intensive Program) 

AIDT Tap is a technique based class.

IT1/BL (ITP) AIDT Bronze Lower/Intermediate. Tap 12-14 1hr Sandra Thursday 7:30 – 8:30
IT2/SL (ITP) AIDT Silver Lower/Intermediate Tap 2 12 -15 1.5hrs Sandra Wednesday 6:30 – 8:00
ST/GH (ITP) AIDT Gold Higher/ Sr. Tap  15+ 1hr Sandra Wednesday 8:00 – 9:00

TAP (General Program/Intensive) 

Tap dancing is one of the most popular and stylish dance forms of all time.  It is a fun way to exercise and terrific for developing coordination, rhythm and concentration.

JT (G) Junior Tap (Beginer) 6-8 45 min Sandra Thursday 5:30 – 6:15
JT1 (G) Junior Tap 1  7/8 45 min Sandra Wednesday 4:30 – 5:30
JT2 (G) Junior Tap 2  8-10 1hr Sandra Wednesday 5:30 – 6:30
JT3 (G/ITP) Junior Tap 3  9-11 1hr Sandra Thursday 6:30 – 7:30